2020.11.10

Konsultacija dėl skubios paskolos

Ką daryti, kai skubiai reikia paskolos?

Nesvarbu, ar aptikote gerą pasiūlymą ilgai svarstytam pirkiniui, ar prireikė skubios medicininės pagalbos jums ar artimiesiems, vartojimo paskola yra greitas ir paprastas būdas papildyti savo biudžetą bet kokiomis aplinkybėmis. Skaitykite straipsnį žemiau ir sužinokite kelis triukus, padėsiančius kreditą gauti greičiau.

Ką daryti, kai greitai reikia ilgalaikės paskolos?

Rinkoje vyrauja nuomonė, jog ilgalaikės paskolos suteikiamos tik būstui ar didesniems pirkiniams, pavyzdžiui, automobiliui. Anaiptol – ilgalaikėmis paskolomis vadinamos ir visos vartojimo paskolos, grąžinamos per ilgesnį nei vienerių metų laikotarpį.

Ilgalaike paskola pasiskolinti pinigai gali būti naudojami įvairiausioms reikmėms. Ko gero populiariausia jų – būsto atnaujinimas. Vartojimo kreditas leidžia ne tik atlikti kosmetinį ar kapitalinį remontą, bet ir atnaujinti šildymo sistemas, apmokėti renovacijos kaštus, įsigyti buitinės technikos ar naujų baldų. Ne ką mažiau populiaru šiuos pinigus panaudoti automobilio įsigijimui arba jo remontui. Paskolos lėšomis taip pat gali būti apmokamos medicinos paslaugos, reabilitacija, asmeninės šventės ar netgi atostogos.

Prireikus ilgalaikės paskolos, visuomet galite kreiptis į TF Bank. Užpildžius internetinę paraišką, TF Bank ne tik greitai apsvarstys jūsų paraišką (tą pačią arba kitą darbo dieną, priklausomai nuo pildymo laiko ir pasirinkto tapatybės tvirtinimo būdo), bet ir suteiks daugybę kitų privalumų. Per visą skolinimosi laikotarpį galėsite vieną kartą pasinaudoti kredito atostogomis ir įmoką atidėti vienam mėnesiui. TF Bank taip pat suteikia galimybę paskolą grąžinti anksčiau termino be jokių papildomų mokesčių. Pasiskolinus kreditą, jums nereikės pristatyti jokių pirkimo kvitų, sąskaitų faktūrų ar kitų pirkinius pagrindžiančių dokumentų. Kitaip nei lizingas, vartojimo paskola leidžia įsigyti ne vieną konkretų daiktą, o pinigus panaudoti įvairiais būdais.

Ką daryti, kai skubiai reikia trumpalaikės paskolos?

Trumpalaikė paskola – tai dažniausiai tokia paskola, kurios grąžinimo terminas trunka iki vienerių metų. Visai kaip ir naudojantis ilgalaikiu kreditu, trumpalaikės paskolos pinigai gali būti panaudojami įvairiausioms reikmėms. Jums taip pat nereikia rinkti pirkinius pagrindžiančių dokumentų, o pasiskolintą sumą galite panaudoti ten, kur labiausiai reikia.

Kas gali gauti skubią paskolą?

TF Bank skubi paskola suteikiama visiems Lietuvos gyventojams, atitinkantiems paskolų banko keliamus kriterijus. Pirmiausia, paraišką paskolai pateikti gali pateikti kiekvienas ne jaunesnis nei 18 metų Lietuvos gyventojas. Antra, paskolos gavėjas turi turėti bent 4 mėnesių darbo stažą ir gauti nuolatines oficialias pajamas Lietuvoje. Pinigai taip pat gali būti skolinami ir laisvai samdomiems specialistams, dirbantiems su individualios veiklos pažyma arba verslo liudijimu (tokiu atveju teks pateikti papildomus dokumentus – banko išrašą, verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymą, pajamų ir išlaidų dokumentus).

Ar bus suteikiama skolinama suma, priklauso nuo jūsų individualių rodiklių: pajamų, jų tvarumo, jūsų amžiaus, šeimyninės padėties, kreditingumo istorijos ir ankstesnių įsiskolinimų. Svarbiausia, jog jūsų norimos pasiskolinti paskolos mėnesinė įmoka neviršytų 40 proc. jūsų gaunamų mėnesio pajamų, atmetus likusius įsipareigojimus (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų).

Sužinoti preliminarią paskolos mėnesio įmoką galite pasinaudoję paskolos skaičiuokle. TF Bank tinklalapio viršutiniame meniu pasirinkite norimą paskolos tipą ir dešinėje pusėje išvysite paskolos skaičiuoklę. Skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą ir terminą, o kiek žemiau pamatysite preliminarią mėnesio įmoką. Nepamirškite, jog ši suma nėra galutinė – tiksli jūsų mėnesio įmoka priklauso nuo jūsų asmeninių rodiklių.

Triukai, padėsiantys paskolą gauti greičiau

Nors didžioji dalis paskolų teikėjų siūlo gana panašias paskolos suteikimo sąlygas, yra keletas triukų, padėsiančių TF Bank paskolą gauti greitai ir patogiai.

  • Paraišką paskolai pildykite internetu. Internetinis paraiškos pildymas leis greitai ir patogiai kredito teikėjui pateikti visus reikiamus duomenis ir informaciją apie save. Taisyklingai užpildę anketą ir ją pateikę darbo metu, atsakymo sulauksite dar tą pačią darbo dieną.
  • Savo tapatybę patvirtinkite mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle. Visai kitaip nei renkantis tapatybės patvirtinimą vieno cento bankiniu pavedimu, automatizuoti tapatybės patvirtinimo būdai užtikrins greitesnį TF Bank atsakymą ir dažnu atveju atsakymą dėl paskolos leis sužinoti iškart.
  • Paraišką paskolai pildykite darbo dienomis tarp 9 ir 19 valandos. Tai užtikrins, jog jūsų paraiška bus peržiūrėta ir, jeigu viskas gerai, patvirtinta dar tą pačią darbo dieną.
  • Rinkitės elektroninį sutarties pasirašymo būdą. Tai galite padaryti mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle. Sutartį pasirašius iki 16 valandos darbo dienos metu bei pateikus tikslius duomenis apie turimus įsipareigojimus ir gaunamas pajamas, pinigai jūsų sąskaitą pasieks dar tą pačią darbo dieną.

Kilus bet kokiems klausimams, nebijokite kreiptis į TF Bank konsultantus, kurie skubiai atsakys į jūsų užklausas. Juos užduoti galite el. paštu info@tfbank.lt arba telefonu 1899 (arba +37052142310 skambinant iš užsienio). Klientų aptarnavimo centras dirba kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 19 valandos. Savaitgaliais ar nedarbo dienomis el. paštu užduoti klausimai yra atsakomi kitą darbo dieną.