2024.03.20

Vyras renkasi tvaraus kredito pasiūlymą

Kas yra tvarus kreditas?

Tvarumo samprata tampa vis aktualesnė kasdieniame gyvenime, apimdama pačias įvairiausias sritis nuo plastiko mažinimo buityje iki atsinaujinančios elektros energijos suvartojimo kasdienybėje. Šiandien, kai pasaulyje vis dažniau keliami aplinkosauginiai klausimai ir kalbama apie klimato kaitos grėsmes, tvarus kreditas iškyla kaip ilgalaikio finansinio planavimo išraiška, siekiant tvaresnių tikslų, t. y. tvarūs kreditai internetu vis dažniau pasirenkami elektromobilio įsigijimui, saulės elektrinės įrengimui, būsto atnaujinimui siekiant didesnio energetinio efektyvumo, ar kitiems finansiniams sprendimams įgyvendinti. 

 

TF Bank – tvarūs skolinimosi sprendimai fiziniams asmenims

Tvarus požiūris padeda ne tik sumažinti išlaidas, skirtas kurui ar elektros energijai, bet ir padeda plėtoti aplinkosaugines idėjas bei prisidėti prie gamtos išteklių išsaugojimo ateities kartoms. Keičiantis gyventojų požiūriui, vis dažniau ieškoma ir tvarių skolinimosi sprendimų – nuo saulės elektrinių finansavimo iki būsto renovacijos. Atsižvelgdamas į vartotojų poreikius, TF Bank siūlo tvaraus skolinimosi sprendimus, padedančius sklandžiai įgyvendinti fizinių asmenų išsikeltus tikslus kurti ekologiškesnį rytojų.

 

Kreditas internetu atsinaujinantiems energijos šaltiniams

Vertindami vartotojų poreikius, matome, kad kreditai internetu atsinaujinantiems energijos šaltiniams tampa vis aktualesni, ypač planuojant įsirengti ar įsigyti saulės elektrines. Nenuspėjamai kylant elektros energijos kainoms, vis daugiau žmonių ieško energetinės nepriklausomybės galimybės. Investavimas į atsinaujinančios energijos technologijas tampa ilgalaikiu ir perspektyviu sprendimu ateičiai. 

TF Bank vartojimo kreditai yra patogus ir saugus sprendimas žmonėms, svarstantiems apie nuosavos saulės jėgainės įsigijimą, tačiau neturintiems tam pakankamai sukauptų lėšų ar nenorintiems vienu metu išleisti visų turimų santaupų. Kreditai internetu yra lanksti ir patogi galimybė įvertinti paskolos sąlygas, apskaičiuoti paskolos įmokas ir pasirinkto dydžio paskolą gauti vos per vieną darbo dieną, neišėjus iš namų.

 

Kreditas internetu elektromobiliams

Lietuvoje jau kelerius metus iš eilės auga elektromobilių ir hibridinių automobilių populiarumas. Elektromobilių naudojimas padeda mažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimą ir priklausomybę nuo iškastinio kuro. Be to, lyginant su tradiciniais benzinu ar dyzeliu varomais automobiliais, ilgalaikėje perspektyvoje elektromobiliai leidžia sutaupyti degalams skirtas išlaidas ir patirti mažiau finansinių rūpesčių, susijusių su technine transporto priemonės priežiūra. Vartojimo kreditas internetu yra patogus sprendimas planuojant įsigyti naują transporto priemonę ar padengti dalį automobilio sumos. Įsigydami elektromobilį su vartojimo kreditu, sutartą laikotarpį mokėsite mėnesines įmokas, todėl jums nereikės iškart išleisti visų turimų santaupų, o nauju automobiliu galėsite džiaugtis nuo pirmos dienos.

 

Tvarus kreditas be pradinio įnašo ir papildomų mokesčių

Siekdamas pasiūlyti lanksčius ir patogius finansavimo sprendimus, TF Bank siūlo lanksčiai, greitai ir be papildomų mokesčių gauti finansavimą įvairiems asmeniniams finansiniams tikslams įgyvendinti. TF Bank paskolos suteikiamos su fiksuotomis palūkanomis, netaikant nei mėnesinio sutarties administravimo mokesčio, nei sutarties sudarymo mokesčio – visos paskolos suteikimo sąlygos yra skaidrios, aiškios ir lengvai suprantamos. Be to, skolindamiesi visuomet turėsite galimybę paskolą grąžinti anksčiau laiko be jokių papildomų mokesčių.

TF Bank tvaraus kredito suma gali siekti nuo 500 iki 20 000 eurų, o terminas – nuo 12 iki 96 mėnesių. Šis lankstumas užtikrina paskolų prieinamumą ir galimybę gauti finansavimą, atsižvelgiant į individualius fizinio asmens poreikius. Be to, pasirinkę skolinimosi internetu galimybę, TF Bank klientai ne tik naudojasi skaitmeninės platformos teikiamu patogumu, bet ir prisideda prie aplinkos tausojimo. Vykdant internetines operacijas taupomas popierius ir mažinamas anglies dioksido išmetimas, susijęs su kelionėmis į fizines vietas dėl paskolos paraiškų teikimo.