2021.03.17

Konsultacija dėl mini paskolos

Mini paskolos internetu: ką turėtumėte žinoti?

Nesvarbu, ar ieškote būdų, kaip atnaujinti būstą, ar norite išvykti trumpų atostogų, nedidelis vartojimo kreditas yra puikus būdas visiems planams įgyvendinti. Mini paskolos internetu suteikiamos vos per vieną darbo dieną, o paskolos laikotarpis siekia net 96 mėnesius!

Mini paskola įvairiausioms reikmėms

Internetinis paskolų bankas TF Bank siūlo pasiskolinti nuo 500 iki 20 000 eurų. Suteikta vartojimo paskola, nepriklausomai nuo to, ar renkatės mini paskolą, ar jums reikalingas didesnės vertės finansavimas, gali būti panaudota įvairiausiais būdais: remontuojant namus ar automobilio gedimą, prireikus medicininių paslaugų ar tiesiog užsimanius atostogų. Jums niekaip nereikės pagrįsti panaudotų pinigų: mes neprašome pateikti pirkimo kvitų ar sąskaitų. 

Vartojimo paskolai nereikalingas ir joks pradinis įnašas: kitaip nei lizingas, šie pinigai gali būti panaudoti iškart, be jokio išankstinio taupymo. Visos vartojimo paskolos, tarp jų ir mini kreditai, gali būti grąžinamos anksčiau laiko be jokių papildomų mokesčių. Per visą skolinimosi laikotarpį taip pat galima pasinaudoti kredito atostogomis – vieną kartą įmokos mokėjimą atidėti vienam mėnesiui (apie tai būtina informuoti banką el. paštu: info@tfbank.lt).

Ieškantiems specialių pasiūlymų, rekomenduojama nuolat stebėti paskolos teikėjų rinką. Apie geriausius pasiūlymus dažniausiai pranešama naujienlaiškiuose, socialiniuose tinkluose ar paskolos teikėjų tinklalapiuose.

Kas gali gauti mini paskolą?

Tiek didesnės vertės, tiek mini paskolos internetu gali būti suteikiamos kiekvienam Lietuvos gyventojui, kurio amžius būtų nuo 18 metų, kas mėnesį gaunančiam oficialias nuolatines pajamas. Svarbiausia, jog jūsų norima pasiskolinti suma nebūtų didesnė nei 40 procentų gaunamų pajamų, atmetus visus likusius finansinius įsipareigojimus (kitų paskolų, lizingo sutarčių įmokas ar delspinigius). Taip pat atsižvelgiame ir į kitus rodiklius, pavyzdžiui, ar neturite skolų kitiems kreditoriams.

Greitos mini paskolos internetu

Lengviausias būdas pasiskolinti nedidelę sumą pinigų – užpildyti mini paskolos paraišką internetu. Tai galite padaryti tfbank.lt tinklalapyje viršuje pasirinkę norimą paskolos tipą. Dešinėje puslapio pusėje esančioje skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą bei terminą ir skaičiuoklės apačioje pamatysite preliminarią mėnesio įmoką. Jeigu ši suma ir paskolos sąlygos jums atrodo tinkamos, pratęskite paspaudę mygtuką „Gauti paskolą“.

Naujame lange paprašysime prisijungti naudojantis mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle. Tęsti galite ir neprisijungę. Naujame puslapyje būtina užpildyti savo asmens duomenis: vardą, pavardę, kontaktinius duomenis, šeimyninę padėtį, gaunamas pajamas ir turimus įsipareigojimus. Valstybės tarnautojų papildomai prašome pateikti savo paskutinių 6 mėn. banko sąskaitos išrašą PDF formatu. Visi šie duomenys leis mums suprasti, ar jums gali būti suteiktas mini kreditas ar kita jūsų pasirinkta vartojimo paskola. Galiausiai, pabaigoje beliks patvirtinti, jog sutinkate su privatumo politika, duomenų teisingumu ir patvirtinti savo tapatybę. Tapatybę patvirtinti galima pasinaudojus tuo pačiu mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba atlikus 1 cento bankinį pavedimą į mūsų sąskaitą. Patvirtinus tapatybę bankiniu pavedimu, atsakymą į jūsų paraišką pateiksime per 1 darbo dieną – apie tai jus informuosime telefonu arba el. paštu. Jeigu pasirinkote tapatybės patvirtinimą m. parašu arba „Smart-ID“ programėle, atsakymo sulauksite kiek greičiau.


Jeigu pasiūlytos mini paskolos sąlygos jums tiks, beliks pasirašyti sutartį. Tai galima padaryti el. būdu (mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle) arba fiziniu būdu (sutartį jums atveš DPD kurjeriai). Pasirašius sutartį, pinigai jūsų sąskaitą pasieks jau labai greitai, per 1 darbo dieną. Daugiau apie mini paskolas internetu sužinokite čia.

Greita mini paskola telefonu

Nors TF Bank šiuo metu nesuteikia galimybės pasinaudoti paskola telefonu, mes darome viską, kad paskolos gavimo procesas būtų kuo lengvesnis. Būtent todėl kiekvieną darbo dieną, tarp 9 ir 19 valandos galite paskambinti mums numeriu 1899 (+37052142310, jeigu skambinate iš užsienio), o mūsų konsultantai jums padės kiekviename paskolos paraiškos teikimo žingsnyje.