2021.06.21

Moteris prieš veidrodį

Paskola dantų gydymui: viskas, ką turite žinoti

Sutiksite – apie tobulą šypseną svajojame visi. Tačiau ką daryti, kai jai nesinori taupyti bent kelerius metus? Puiki galimybė – pasinaudoti paskola dantų protezavimui ar kitoms dantų gydymo paslaugoms. Tai leis ne tik džiaugtis gražia šypsena, bet ir ilgam pamiršti varginantį dantų skausmą.

Paskola dantų taisymui, implantacijai, protezavimui internetu: kada verta imti ir kokios sąlygos?

Paskola medicinos paslaugoms – gana dažnas ir populiarus kredito panaudojimo būdas. Medicinos paslaugoms TF Bank leidžia pasiskolinti nuo 500 iki 20 000 eurų. Šie pinigai dažniausiai naudojami odontologijos paslaugoms: dantų taisymui, estetiniam plombavimui, protezavimui, taip pat implantacijai. Pinigai gali būti panaudoti ir dantims tiesinti: breketais, plokštele ar kapomis. Ne ką mažiau populiaru šiuos pinigus panaudoti regos taisymui, atliekant lazerinę regos korekciją, plaukų atstatymo procedūroms, judėjimo reabilitacijai ar netgi plastinei chirurgijai.

Žinoma, gydymo paslaugoms dažnai svarstoma ir lizingo paslauga. Visgi lyginant šiuos du apmokėjimo būdus, kreditas dažniausiai turi vieną pagrindinį, pranašumą, t. y. paskola dantų taisymui (ir kitoms medicinos paslaugoms) suteikiama be pradinio įnašo!

Greita paskola dantų protezavimui ir kitoms medicinos paslaugoms: kas gali pasinaudoti?

Geriausia naujiena – vartojimo paskola pasinaudoti gali beveik visi. Norint užpildyti paraišką paskolai gauti, užtenka atitikti minimalius paskolų banko kriterijus:

  • Turėti bent 4 mėnesių darbo stažą. 
  • Neturėti pradelstų mokėjimų.

Atitikus šiuos reikalavimus, imsimės svarstyti jūsų pateiktą paraišką. Svarbu nepamiršti, jog konkrečios paraiškos svarstymas ir suteikiama paskola priklauso nuo daugybės individualių rodiklių: jūsų gaunamų pajamų, jų tvarumo, amžiaus, gyvenamosios vietos, šeimos narių skaičiaus, kitų turimų finansinių įsipareigojimų (įsipareigojimams priklauso ne tik paskolos, bet ir lizingas).

Kaip gauti paskolą dantų gydymui, protezavimui ar taisymui?

Jei Jus domina paskola dantų protezavimui, gydymui ar kitoms medicinos paslaugoms, paraišką galite užpildyti internetu – tai paprasta ir greita padaryti tfbank.lt tinklalapyje. Pasirinkę vartojimo paskolą, dešinėje puslapio pusėje pamatysite skaičiuoklę. Joje nustatykite norimą paskolos sumą, grąžinimo laikotarpį ir apačioje pamatysite preliminarią mėnesio įmoką. Jeigu ši suma jums atrodo tinkama, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. Tęskite neprisijungę arba prisijunkite vienu iš būdų – mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle. Naujame lange paprašysime jūsų suvesti savo asmens duomenis bei patvirtinti, jog sutinkate su mūsų taisyklėmis. Tuomet beliks patvirtinti savo tapatybę. Patvirtinus tapatybę mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle ir esant pakankamam duomenų kiekiui, atsakymą į savo užklausą galite sužinoti tuoj pat – jį išvysite kompiuterio ekrane. Jeigu pasirinkote tapatybės tvirtinimo būdą 1 cento bankiniu pavedimu, jūsų paraišką apsvarstysime per vieną darbo dieną ir apie tai jus informuosime telefonu bei el. paštu. Sutartį pasirašyti galėsite el. būdu („Smart-ID“ programėle arba mobiliuoju parašu) arba fiziniu būdu (sutartį atveš DPD kurjeris). Pasirašius sutartį, pinigai jūsų sąskaitą pasieks per 1 darbo dieną.