2021.04.12

Informacija apie paskolą

Paskola iki 10000-15000 Eur: ką svarbu žinoti?

 

Ieškote naujo automobilio arba norite atnaujinti būstą? Šiuos planus įgyvendinsite greičiau, pasinaudoję TF Bank paskola. Tereikia pasirinkti norimą paskolos tipą, sumą bei laikotarpį ir jau netrukus sužinosite, ar galite pasiskolinti tokio dydžio paskolą.

Kokio dydžio paskolą galiu gauti?

Norėdami sužinoti, kokio dydžio paskolą galite gauti, pasinaudokite TF Bank tinklalapyje esančia skaičiuokle. Tinklalapio meniu pasirinkę paskolos tipą, skaičiuoklę rasite puslapio dešinėje pusėje. Joje pirmiausia pažymėkite norimą paskolos sumą ir terminą, per kurį grąžintumėte paskolą. Ryškiame langelyje apačioje netrukus pamatysite preliminarią mėnesio įmoką.

Ši įmokos suma – puikus orientyras, norint paskaičiuoti, kokią sumą galėtumėte pasiskolinti. Vartojimo kreditas jums gali būti suteikiamas tokiu atveju, jeigu ši suma sudaro ne daugiau kaip 40 proc. visų paskolos gavėjo ir jo šeimos narių finansinių įsipareigojimų. Pavyzdžiui, jei dviejų asmenų šeimos bendros pajamos sudaro 1 200 eurų, paskolos suma negalės būti didesnė nei 480 eurų. Skolinama suma bus dar mažesnė, jeigu šiuo metu turite kitų įsipareigojimų. Kiti finansiniai įsipareigojimai – tai ne tik vartojimo paskolos, bet ir būstui skirta paskola, lizingas ar net delspinigiai. 

Skaičiuokle verta naudotis norint ne tik sužinoti preliminarią mėnesio įmoką, bet ir siekiant palyginti rinkoje siūlomus paskolos pasiūlymus. Skaičiuoklės apačioje galite susipažinti su preliminaria metine palūkanų norma, sutarties sudarymo ar mėnesiniu administravimo mokesčiu, BVKKMN bei bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma. Nors visi šie rodikliai – preliminarūs, jie gali padėti įsivertinti savo galimybes. Tikslias būtent jums suteikiamas paskolos sąlygas sužinosite tik užpildę paraišką tfbankt.lt – būtent tuomet bus tiksliai išnagrinėjami jūsų finansiniai pajėgumai ir įvertinama galimybė grąžinti paskolą. 

Kokios paskolos palūkanos imant 10000-15000 paskolą?

Sužinoti preliminarias jums siūlomas palūkanas galite toje pačioje paskolos skaičiuoklėje. Po preliminaria mėnesio įmoka, pavyzdiniame tekste išvysite ir siūlomą metinę palūkanų normą.

Tiksli paskolos suma, jos terminas bei palūkanų norma priklauso nuo individualių rodiklių: jūsų gaunamų pajamų, jų tvarumo, šeimos narių skaičiaus, amžiaus, gyvenamosios vietos ir kreditingumo rodiklio.

Kokiam terminui teikiamos paskolos iki 10000-15000?

TF Bank suteikia galimybę jums patiems nuspręsti, koks paskolos grąžinimo terminas jums yra priimtiniausias. Nesvarbu, ar ieškote paskolos iki 10000, ar iki 15000 eurų, šis laikotarpis gali varijuoti nuo 12 iki 96 mėnesių, tačiau prieš pasirenkant terminą rekomenduojame tinkamai įsivertinti savo galimybes. Trumpesnis grąžinimo laikotarpis visada reiškia didesnes mėnesines įmokas, taigi, tam reikia didesnių pajamų. Tuo tarpu pasirinkę ilgesnį grąžinimo laikotarpį galėsite būti tikri, jog grąžintina suma nesukels didelių nepatogumų jūsų finansams.

Kodėl verta rinktis TF Bank?

Su TF Bank įgyvendinti savo tikslus – paprasta ir greita. Paraišką paskolai gauti galite užpildyti internetu, o atsakymą į jūsų paraišką pateiksime per 1 darbo dieną. Jeigu jus tenkins mūsų siūlomos mažos palūkanos ir likusios paskolos sąlygos, sutartį pasirašius darbo dieną tarp 9 ir 16 valandos, pinigai jus pasieks dar tą pačią darbo dieną. Kiekvienas besiskolinantis per visą grąžinimo laikotarpį taip pat gali pasinaudoti kredito atostogomis: paskolos grąžinimą atidėti 1 mėnesiui.

Kilus papildomiems klausimams, mes mielai į juos atsakysime el. paštu info@tfbank.lt arba telefonu 1899 (+37052142310, jeigu skambinsite iš užsienio). Klientų aptarnavimo centras veikia kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 19 valandos, o į visus laiškus, atsiųstus nedarbo metu, atsakysime artimiausią darbo dieną.