2020.08.12

Paskola iki 5000 eurų

Paskola iki 5000 eurų: ką svarbu žinoti?  

Nesvarbu, ar norite įsigyti naują dviratį, ar suremontuoti namo stogą – taupykite savo laiką ir paraišką vartojimo paskolai iki 5000 eurų per kelias minutes užpildykite tfbank.lt. Čia paraišką pateikę pirmoje dienos pusėje, pinigus galite gauti dar tą pačią darbo dieną.

Kur galima panaudoti paskolą iki 5000 eurų?

Ko gero dažniausiai minimas vartojimo paskolos privalumas yra tas, jog pinigus galima panaudoti kokioms tik norisi reikmėms. Norint pasinaudoti šiais pinigais, jums nebūtina rinkti pirkimo kvitų, sąskaitų faktūrų ar kitaip pagrįsti savo išlaidų. Pinigai gali būti panaudoti ten, kur jums atrodo tinkama.

Paskola iki 5000 eurų yra vienas dažniausių pasirinkimų TF Bank klientų tarpe. Už šiuos pinigus TF Bank klientai dažniausiai pasirenka tokias prekes ir paslaugas:

  • Būsto atnaujinimas. Už šią pinigų sumą galima atlikti vidutinio dydžio buto kosmetinį remontą, įsigyti naujos buitinės technikos, padengti dalį renovacijos kaštų ar įsigyti naujų baldų.
  • Naudotos transporto priemonės įsigijimas arba turimos transporto priemonės remontas. Pasinaudojus vartojimo kreditu, galima ne tik įsigyti naudotą automobilį, motociklą, naują dviratį, bet ir atlikti remontą jau turimai transporto priemonei ar ją kitaip atnaujinti.
  • Medicinos paslaugos. Vartojimo paskola dažnai naudojama dantų gydymui, planinėms operacijoms, reabilitacijai ar sanatorijoms, gydymo inventoriui.
  • Asmeniniam tobulėjimui. Jeigu ieškote būdų, kaip investuoti į naują gyvenimo etapą, vartojimo kreditas gali būti atsakymas į jūsų klausimą: šiais pinigais galite finansuoti profesinius kursus ar studijas.
  • Šventėms, atostogoms ar asmeninėms reikmėms. Norite susituokti konkrečią dieną, bet nespėsite susitaupyti reikiamos sumos? Dalį pasiskolinti galite iš TF Bank. Šiais pinigais taip pat galima finansuoti jau seniai planuotas atostogas ar kitus asmeninius poreikius.

Greitos paskolos internetu 

Užpildyti paraišką paskolai galite tinklalapyje tfbank.lt. Greitas kreditas gali būti suteikiamas visiems Lietuvos gyventojams, atitinkantiems TF Bank keliamus kriterijus. Pirmiausia paraišką gali pateikti gyventojai, bent 4 mėnesius turintys oficialias pajamas.

Antra, paskolos mėnesinė įmoka negali sudaryti daugiau nei 40 proc. jūsų mėnesio pajamų (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų), atskaičius kitus įsipareigojimus (lizingas – ne išimtis). Preliminarią mėnesio įmoką sužinoti galite tfbank.lt esančioje paskolos skaičiuoklėje: čia suveskite norimą pasiskolinti sumą, paskolos terminą, o žemiau pamatysite numatomą įmokos sumą. 

Nepamirškite, jog galutinis skolinimosi verdiktas priklauso nuo jūsų individualių rodiklių: amžiaus, šeimyninės padėties, pajamų bei jų tvarumo, turimų įsipareigojimų, ankstesnių kreditų mokumo, mokėjimo istorijos ir kt. Tikslų atsakymą į klausimą, ar jums bus paskolinta norima suma, galite sužinoti užpildę paraišką paskolai tfbank.lt.

Kaip gauti greitą paskolą iki 5000 eurų?

Norėdami paskolą gauti greičiau, pasinaudokite keliais paprastais patarimais:

  • Prieš pateikdami paraišką, keliskart patikrinkite savo suvestus duomenis – teisinga informacija padės greičiau sulaukti atsakymo,
  • Paraišką pildykite ir sutartį pasirašykite pirmoje darbo dienos pusėje, nuo 9 iki 14 valandos,
  • Savo tapatybės patvirtinimui geriau naudokite mobilųjį parašą arba programėlę „Smart-ID“,
  • Sutartį pasirašykite internetu, naudodamiesi tuo pačiu m. parašu arba „Smart-ID“ programėle.

Kilus papildomiems klausimams, jums padės operatyvūs TF Bank konsultantai, pagalbą suteikiantys darbo dienomis nuo 9 iki 19 valandos. Klausimus jiems užduokite el. paštu info@tfbank.lt arba telefonu 1899 (+37052142310 skambinant iš užsienio).