2021.09.14

Paskola visiems gyvenimo atvejams

Paskola visiems gyvenimo atvejams

Gaukite paskolą visiems gyvenimo atvejams

Nors tobulame pasaulyje visi norintys turėtų gauti vienodas sąlygas skolinimuisi, realybėje tai yra neįmanoma: jūsų norima pasiskolinti suma tiesiogiai priklauso nuo individualių rodiklių. Greitieji kreditai ir vartojimo paskolos – ne išimtis.

Pirmiausia, paskolos dydis, palūkanų norma bei grąžinimo terminas priklauso jūsų pajamų bei jų tvarumo. Paraišką paskolai pateikti gali visi, turintys tvarias nuolatines pajamas: ir dirbantys pagal darbo sutartį, ir dirbantys su individualia veikla ar verslo liudijimu. Kol dirbantys pagal darbo sutartį gali turėti tik 4 mėnesių darbo stažą, dirbantieji su individualia veikla ar verslo liudijimu privalo pateikti nefiltruotą pastarojo pusmečio banko išrašą ir ankstesnių metų gyventojų pajamų mokesčio deklaraciją. Tai reiškia, jog dirbant savarankiškai vertinamas gerokai ilgesnis pajamų gavimo laikotarpis. Svarbus ir pajamų dydis. Norimos pasiskolinti paskolos mėnesinė įmoka negali viršyti 40 proc. jūsų vidutinių mėnesio pajamų, atskaičius turimus įsipareigojimus (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų).

Galiausiai, ne ką mažiau svarbūs ir kiti rodikliai – jūsų amžius, šeimyninė padėtis, įsiskolinimo istorija. Nuo visų šių kintamųjų priklauso ne tik jūsų skolinamasi suma, bet ir suteikiama palūkanų norma, taigi, taip yra neįmanoma taikyti visiems vienodų sąlygų. Vienintelė vienoda sąlyga taikoma amžiaus apribojimams – galimybė užpildyti paraišką paskolai suteikiama visiems Lietuvos gyventojams, kurių amžius nuo 22 iki 75 metų.

 

Greitieji kreditai internetu

 

Užpildyti paraišką paskolai lengviausia ir patogiausia internetu, tinklalapyje tfbank.lt. Užpildžius paraišką ir pasirašius sutartį pirmoje darbo dienos pusėje, kreditas jūsų banko sąskaitą pasieks dar tą pačią darbo dieną.

Prieš pildydami paraišką, pasirinkite paskolos tipą – TF Bank siūlo vartojimo paskolas, paskolas būsto remontui arba automobiliui. Pasirinkto paskolos tipo puslapyje, dešinėje pusėje esančioje skaičiuoklėje nustatykite pageidaujamą paskolos sumą ir terminą. Apačioje iškart pamatysite preliminarią mėnesio įmoką. Jeigu ši suma jums atrodo tinkama ir nesiekia 40 proc. jūsų mėnesio pajamų, atmetus turimus įsipareigojimus (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų), spauskite mygtuką „Gauti paskolą“.

Jums prisijungus (nebūtina, bet patogu), paprašysime suvesti savo asmeninius ir kontaktinius duomenis – būtent šie duomenys padeda įvertinti jūsų pajėgumą grąžinti pasiskolintą sumą. Suvedus duomenis beliks patvirtinti savo tapatybę. Norėdami pinigus gauti greičiau, tapatybę patvirtinkite mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle. Jeigu tokios galimybės neturite, tapatybę patvirtinti galite atlikdami 1 cento bankinį pavedimą į nurodytą sąskaitą. Jeigu pasirinkote pirmuosius autentifikavimo būdus ir mums netrūks jokių duomenų, apie suteikiamą paskolą sužinosite iškart. Tuo tarpu pasirinkus antrąjį autentifikavimo būdą arba pritrūkus duomenų, su jumis susisieksime el. paštu arba telefonu.

Galiausiai liks pasirašyti sutartį. Tai galima padaryti trimis būdais. Pinigai jūsų sąskaitą pasieks greičiau, jeigu sutartį pasirašysite elektroniniu būdu, naudodamiesi „Smart-ID“ programėle arba m. parašu. Sutartį galima pasirašyti ir fiziškai – ją jūsų nurodytu adresu pristatys DPD kurjerių tarnyba. Sutartį pasirašius darbo dieną iki 16 valandos, pinigai jūsų sąskaitą pasieks dar tą pačią darbo dieną.

Jeigu turite papildomų klausimų ar negalite apsispręsti dėl reikalingo paskolos tipo, visuomet galite kreiptis į TF Bank konsultantus. Jie jums padės kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 19 valandos: kreiptis galite el. paštu info@tfbank.lt arba telefonu 1899 (skambinantiems iš užsienio +37052142310).

Kodėl verta rinktis TF Bank vartojimo paskolą (kreditą)?

 

  • Vartojimo paskolą  galite panaudoti įvairioms reikmėms: buitinių prekių įsigyjimui, vestuvėms, atostogoms ar didesniems pirkiniams.
  • Paskolos (kredito) gavimo procesas ypač lengvas ir greitas.
  • Vartojimo paskolą gausite ypač greitai - per 1 d.d.

  • Niekur vykti nereikės - sutartį sudarysite ir pasirašysite internetu.

  • Galimybė paskolą grąžinti anksčiau be papildomų mokesčių.

  • Galimybė pasinaudoti mėnesio trukmės kredito atostogomis kartą per sutarties laikotarpį.

 

Noriu gauti paskolą

Vartojimo paskolos privalumai

Dažniausiai užduodami klausimai apie vartojimo paskolą

Paskolą galite gauti, užpildę paraišką, kurią rasite čia.
Prisijunkite, suveskite savo duomenis ir norimą paskolos sumą, Jums iškart bus pateiktas banko pasiūymas su detaliomis sąlygomis. Pasirašykite sutartį, ir dar tą pačią dieną gaukite automobilio paskolą. Jums nereikės vykti į banką – viskas vyksta internetu. Tai taip parasta!

Sutartį dėl TF Bank paskolos galite pasirašyti vienu iš Jums patogių būdu:
- Mobiliuoju parašu.
- Smart - ID programėle.
Taip pat kredito sutartį galime nemokamai atsiųsti bet kokiu Jūsų nurodytu adresu per DPD kurjerių tarnybą, iš anksto susitarus dėl Jums patogaus vizito laiko.

Pasirašius sutartį iki 14:00 valandos ir jei nereikalingi papildomi dokumentai, pinigai Jūsų sąskaitą pasieks tą pačią dieną, pasirašius po 14:00 val. – pinigus gausite kitą darbo dieną.

Daugiau straipsnių apie paskolas