2020.05.27

Paskolos sąlygos

Kas svarbu, vertinant paskolos sąlygas?

Šiais laikais kone sunkiausia paskolos gavimo dalis yra išsirinkti paskolos teikėją. Kad palengvintume jūsų pasirinkimą, straipsnyje žemiau dalijamės pagrindinėmis sąlygomis, į kurias reikėtų atkreipti dėmesį renkantis paskolą.

Paskolos gavimo sąlygos

Nors visų poreikiai skirtingi, TF Bank gali pasiūlyti palankias paskolos sąlygas kiekvienam atvejui. Pirmiausia, priklausomai nuo pasirinkto kredito tipo, iš TF Bank galite pasiskolinti sumą nuo 500 iki 20 000 Eur. Šią sumą galėsite grąžinti per pačių pasirinktą laikotarpį, kuris gali siekti nuo 12 iki 96 mėnesių.

Nors galime garantuoti, jog TF Bank suteikiamos paskolos itin mažomis palūkanomis konkuruoja su siūlomomis rinkoje, konkrečiai jums suteikiamos paskolos gavimo sąlygos priklauso nuo individualių rodiklių: norimos pasiskolinti sumos, laikotarpio, jūsų pajamų, šeimyninės padėties, kreditingumo ar turimų įsipareigojimų. Pavyzdžiui, jeigu esate vedęs ar ištekėjusi, paskolą galite imti kartu su sutuoktiniu – taip tapsite paskolos bendraskoliai. 

Preliminarias konkrečiu metu siūlomas kredito teikimo sąlygas galite sužinoti pasinaudoję tfbank.lt esančia skaičiuokle. Joje nustatykite norimą paskolos sumą, grąžinimo terminą ir laukelyje žemiau pamatysite aktualiausius rodiklius: preliminarią mėnesio įmoką, taikomą palūkanų normą, administravimo mokesčius bei bendrą vartojimo kredito gavėjo mokamą sumą. Nors visi šie rodikliai gali padėti apsispręsti, ar esate pasiruošę grąžinti skolinamąsi sumą, nepamirškite, jog šie skaičiai yra preliminarūs – tikslius paskolos įkainius sužinosite užpildę paraišką paskolai gauti.

Visai kitaip nei lizingas ar hipotekinė paskola, vartojamoji paskola nereikalauja jokio pasiruošimo: jums nereikės nei pradinio įnašo, nei nekilnojamojo turto, kurį reiktų užstatyti. Vartojimo kreditas gali būti panaudotas įvairiausioms reikmėms: būsto remontui, automobilio įsigijimui, studijų finansavimui ar tiesiog kelionei į kitą pasaulio kraštą. Geriausios naujienos – panaudotų pinigų nereikia pagrįsti jokiais pirkimo kvitais ar sąskaitomis. Visi šie pinigai gali būti visiems gyvenimo atvejams.

Paskolos refinansavimo sąlygos

Jeigu šiuo metu jau turite vieną ar net kelias paskolas, visuomet siūlome apsvarstyti refinansavimo galimybę. Refinansavimas – tai  paprastas būdas sumažinti mėnesio įmoką, palūkanų normą ar gauti palankesnius paskolos išmokėjimo terminus. Priklausomai nuo turimų kreditų trukmės, dydžio ir sąlygų, refinansuojant įmanoma sumažinti savo įsiskolinimą ir ženkliai sutaupyti.

Su TF Bank galite refinansuoti įvairiausias jau turimas paskolas – greituosius kreditus, vartojimo ar automobilio paskolas. Refinansuojamos platformose pasiimtos paskolos: kredito unijoje, vartojimo paskolų bendrovėje ar sutelktinio finansavimo platformoje. Šių paskolų suma gali siekti nuo 1 000 iki 20 000 eurų, o grąžinimo laikotarpis gali tęstis nuo 12 iki 96 mėnesių.

Priklausomai nuo turimų įsipareigojimų, kredito reitingo ar pajamų, kartu su refinansavimu dažnai galima papildomai pasiskolinti savo reikmėms – taip prireikus papildomų pinigų nereikės svarstyti naujos paskolos. Refinansuojamų paskolų skaičius yra neribojamas, o per visą grąžinimo laikotarpį galite pasinaudoti vieno mėnesio atostogomis kredito grąžinimui.

Kodėl verta rinktis TF Bank?

TF Bank – tai jau daugiau nei 30 metų Šiaurės Europoje veikiantis internetinis paskolų bankas. Mes siekiame atsakingo skolinimo už protingą kainą, todėl visuomet ieškome abi puses tenkinančių sprendimų. 

Norintiems daugiau sužinoti apie paskolų arba refinansavimo galimybes suteikiame nemokamą finansinę konsultaciją: ją galite gauti tfbank.lt užpildę paraišką internetu arba paskambinę telefonu 1899. Klientų aptarnavimo paslauga teikiama kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 19 valandos. Į užklausas, atsiųstas el. paštu info@tfbank.lt atsakysime per vieną darbo dieną.