2021.04.13

Konsultacija dėl paskolos mažomis palūkanomis

Paskolos su mažais procentais      

Puikiai jus suprantame – ieškodami, iš kur pasiskolinti, visuomet ieškome labiausiai mūsų lūkesčius atitinkančių sąlygų. TF Bank gali jas pasiūlyti.

Mažos palūkanos – visiems?

Ieškodami savo skolinimosi lūkesčius atitinkančio kredito teikėjo, atkreipkite dėmesį į visas jo siūlomas sąlygas: metinę palūkanų normą, sutarties sudarymo ar administravimo mokesčius bei BVKKMN (bendra vartojimo kredito kainos metinė grąžinimo norma). Nors internete galite rasti daugybę patrauklių vienkartinių pasiūlymų, siūlančių išskirtines sąlygas visiems, svarbu nepamiršti, jog visai kaip ir jūsų skolinimosi poreikiai, mažos palūkanos ar administravimo mokesčiams taikomi maži procentai, yra individualūs.

Pirmiausia, nustatant konkrečias sąlygas yra vertinamas jūsų mokumas. Šiam rodikliui įtakos turi jūsų pajamos, jų tvarumas, turimi kiti įsipareigojimai, įsiskolinimai, amžius, šeimyninė padėtis ir kiti rodikliai. Antra, derėtų nepamiršti, jog nepriklausomai nuo palūkanų normos, visi vartotojo ir jo šeimos narių finansiniai įsipareigojimai turi sudaryti ne daugiau kaip 40 proc. gaunamų pajamų (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų). Tai reiškia, jog kreditas negali sudaryti daugiau nei 20 arba 40 proc. jūsų pajamų (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo), jau atmetus ankstesnius įsipareigojimus (kiti kreditai, banko paskolos, lizingas).

Maži procentai internetu

Paprasčiausias būdas pasinaudoti paskola – užpildyti paraišką internetu. TF Bank tinklalapio viršuje pasirinkę norimą paskolos tipą, dešinėje esančioje skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Jeigu žemiau pasirodžiusi preliminari mėnesio įmoka jums atrodo tinkama, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“ (tikslias paskolos sąlygas, taikomas būtent jums, sužinosite užpildę paraišką). Naujai pasirodžiusiame lange prisijunkite arba tęskite neprisijungę. Tuomet suveskite savo asmeninius ir kontaktinius duomenis – ši informacija mums padės svarstant jūsų paraišką. Apačioje pažymėkite, jog sutinkate su tinklalapio ir paskolos teikimo politika, ir spauskite mygtuką „Tęsti“.

Dabar beliks patvirtinti savo tapatybę. Tai galima padaryti mobiliuoju parašu, programėle „Smart-ID“ arba atliekant 1 cento pavedimą. Priklausomai nuo to, kaip patvirtinote tapatybę, ir ar jums iškart yra suteikiama paskola, apie paskolos suteikimo sąlygas sužinosite netrukus arba būsite informuoti el. paštu ar telefonu.

Gavus pasiūlymą paskolai, liks pasirašyti sutartį: tai galima padaryti fiziniu būdu (sutartį jums pristatys „DPD“ kurjeris) arba elektroniniu būdu (mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle).