2022.03.20

Konsultacija dėl paskolų refinansavimo

Refinansavimas iki 20 000 Eur: ką svarbu žinoti?

 

Jau turite paskolą, už kurią norėtumėte mokėti mažiau? Tai įmanoma! Pasidomėkite refinansavimo paslauga. Šis įrankis leidžia ne tik prailginti paskolos terminą ar kelias turimas paskolas apjungti į vieną, bet ir ženkliai sumažinti savo mokamas mėnesio įmokas.

Paskolos refinansavimas

Refinansavimas – tai naujos kredito sutarties sudarymas, jūsų turimus įsipareigojimus perkeliantis į naują kredito teikėjo įmonę, pavyzdžiui, TF Bank. Trumpiau tariant, tai yra naujos paskolos, padengiančios ankstesnius kreditus, ėmimas.

Šis įrankis leidžia kelias turimas paskolas apjungti į vieną, pratęsti paskolos grąžinimo laiką ir, svarbiausia, sumažinti dabartines paskolos įmokas. Jeigu bėgant laikui pakeitėte darbą, buvote paaukštintas pareigose ar tiesiog ėmėte daugiau uždirbti, tai gali reikšti, jog paskolų bankas jums galės pasiūlyti ir geresnes naujos paskolos sąlygas. Refinansavimas leidžia šia galimybe pasinaudoti. Taip pat svarbu ir tai, jog apjungus kelias skirtingų kredito įmonių suteiktas paskolas, ši paslauga supaprastina paskolų administravimą – vietoje kelių per mėnesį mokamų įmokų jums belieka apmokėti vieną paskolą.

Kartu su refinansavimu gaunate galimybę pasinaudoti ir daugybe kitų privalumų: išankstiniu grąžinimu be jokių papildomų mokesčių, kredito atostogomis, asmenine finansų konsultacija. Jeigu turimi įsipareigojimai neviršija 40 proc. jūsų gaunamų pajamų (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų), suteikiama galimybė pasiskolinti papildomai.

TF Bank suteikia galimybę refinansuoti turimas paskolas nuo 1000 iki 20000 eurų, laikotarpiui nuo 12 iki 96 mėnesių. Taip gali būti refinansuojami įvairūs ir kiti turimi finansiniai įsipareigojimai, pavyzdžiui, greito kredito ar lizingo sutartys. Refinansuoti neįmanoma tik banko paskolų įsipareigojimų. Refinansuojamų paskolų skaičius nėra ribojamas (svarbi tik įsipareigojimų suma).

Esamų įsipareigojimų refinansavimas prieinamas visiems, atitinkantiems TF Bank keliamus reikalavimus. Pirmiausia, norint užpildyti paraišką būtina atitikti minimalius kriterijus:

  1. Neturėti skolų ar pradelsimų kitiems kreditoriams.
  2. Ne trumpesnį nei 4 mėnesių laikotarpį gauti oficialias pajamas.

Visi, atitikę šiuos pirminius reikalavimus, gali pateikti paraiškas paskolai. Svarbu nepamiršti, jog pateikus paraišką, TF Bank atsižvelgia ir į daugybę kitų kintamųjų: jūsų pajamų tvarumą, amžių ir šeimyninę padėtį, turimus finansinius įsipareigojimus ir kt. Visi šie duomenys padeda įvertinti jūsų galimybę vykdyti įsipareigojimus.

Kredito refinansavimas internetu

Paprasčiausias būdas refinansuoti savo turimas paskolas – užpildžius paraišką internetu. TF Bank tinklalapio viršuje pasirinkite puslapį „Refinansavimas“ ir dešinėje naujai atsidariusio puslapio pusėje esančioje skaičiuoklėje nustatykite reikalingą refinansavimo sumą bei terminą. Žemiau pamatysite preliminarią mėnesio įmoką. Primename, jog ši suma neturėtų viršyti 40 proc. jūsų kas mėnesį gaunamų pajamų, atmetus likusius įsipareigojimus (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų).

Jeigu ši suma ir žemiau esančios sąlygos jums atrodo priimtinos, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. Tuomet beliks suvesti asmeninius duomenis (savo vardą, pavardę, asmens kodą, šeimyninę padėtį, pajamas bei jų pobūdį, turimus įsipareigojimus) bei kontaktinius duomenis (el. paštą, telefono numerį, adresą). Šie duomenys mums padės įvertinti jūsų galimybes norint refinansuoti turimus įsipareigojimus.

Užpildžius duomenis beliks pažymėti, jog sutinkate su privatumo politika, duomenų tikslumu bei tiesioginės rinkodaros pasiūlymais ir patvirtinti tapatybę. Tapatybę galite patvirtinti 1 cento bankiniu pavedimu į banko sąskaitą.

Užpildžius paraišką ir patvirtinus tapatybę, apie tolimesnę refinansavimo eigą būsite informuotas telefonu. Jeigu siūlomos sąlygos tiks, sutartį pasirašyti galėsite fiziniu būdu (sutartį jūsų nurodytu adresu pristatys DPD kurjeris) arba elektroniniu būdu („Smart-ID“ programėle arba mobiliuoju parašu).

Kilus papildomiems klausimams ar tiesiog ieškant profesionalios konsultacijos, visuomet rekomenduojame kreiptis konsultacijai telefonu arba el. paštu. Mūsų konsultantų komanda dirba kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 19 valandos (dieną iki valstybinių švenčių – valandą trumpiau) ir yra pasiruošę atsakyti į visus jums kylančius klausimus el. paštu info@tfbank.lt arba telefonu 1899 (+37052142310, jeigu skambinate iš užsienio).