2022.02.15

Informaciją apie trumpalaikę paskolą

Trumpalaikė paskola: kas tai ir kada ji naudinga?

Pinigų matematika paprasta – kad ir kiek jų būtų, visada atrodo, kad galėtų būti daugiau. Visgi skubiai prireikus papildomų pinigų, galvos ilgai sukti nereikia: galima pasinaudoti trumpalaike paskola. Ši paskola ne tik padės padengti neplanuotas išlaidas, bet ir greičiau įsigyti norimas prekes.

Kas yra trumpalaikė paskola?

Trumpalaikėms paskoloms priskiriamos tokios paskolos, kurių grąžinimo terminas yra ne ilgesnis nei vieneri metai. Įprastai trumpajam laikotarpiui yra skolinamos nedidelės pinigų sumos.

Pagrindinis trumpalaikių paskolų privalumas – greitis: trumpalaikė paskola jūsų sąskaitą gali pasiekti tą pačią arba kitą darbo dieną. Trumpalaikės paskolos yra suteikiamos užpildžius paraišką internetu, todėl gavėjui net nereikia niekur keliauti. Savo populiarumą ji užsitarnavo dar ir dėl to, nes, kitaip negu banke suteikiama hipotekinė paskola, nereikalauja užstato.

Tiek trumpalaikė, tiek ilgalaikė vartojimo paskola gali būti panaudojama įvairiausioms prekėms ar paslaugoms įsigyti, pvz., galima rinktis tiek paskolą būsto remontui, tiek paskolą automobiliui įsigyti, medicininėms išlaidoms ar kitoms finansinėms reikmėms patenkinti. Pasinaudojus šio tipo paskola gavėjui nereikia rinkti sąskaitų, pirkimo kvitų ar kitaip pagrįsti išleistų lėšų. Kone dažniausiai tokio tipo kreditas yra naudojamas būstui atnaujinti. Jeigu ilgalaikės paskolos yra naudojamos renovacijai atlikti arba namui apšiltinti, trumpojo laikotarpio paskola dažniausiai skiriama buitinei technikai atnaujinti arba kosmetiniam remontui atlikti.  Vartojimo paskolas taip pat populiaru naudoti transportui: naujam automobiliui įsigyti arba senajam suremontuoti. Šio tipo paskolos taip pat dažnai naudojamoms studijoms finansuoti. 

Norėdami sutaupyti, sekite specialius pasiūlymus: jų metu taikomos nuolaidos palūkanoms. Tai galite padaryti prenumeruodami TF Bank naujienlaiškius. 

Kaip greitai gauti trumpalaikę paskolą?

Trumpalaikė paskola labai dažnai dar yra vadinama greita paskola arba greituoju kreditu. Šį pavadinimą tokio tipo paskolos užsitarnavo dėl itin greitos savo suteikimo tvarkos – įprastai greituoju kreditu pasinaudoti galima dar tą pačią arba kitą darbo dieną. Norite daugiau sužinoti apie greitas paskolas? Spauskite čia.

Norint pateikti prašymą paskolai gauti, būtina atitikti minimalias TF Bank sąlygas: būti ne jaunesniu nei 22 metų, ir turėti ne mažesnį nei 4 mėnesių nuolatinio darbo stažą bei gauti oficialias pajamas. Paskola gali būti suteikiama ir individualią veiklą vykdantiems arba su verslo liudijimais dirbantiems asmenims. Galutinės paskolos suteikimo sąlygos priklauso ir nuo kitų kriterijų: jūsų turimų įsipareigojimų, pajamų, šeimyninės padėties, kreditingumo ir kt. Visas sąlygas sužinosite užpildę paraišką TF Bank internetinėje svetainėje. 

Trumpalaikės paskolos internetu

Atitikus paskolos gavimo kriterijus, paskolą galima gauti internetu. Prieš pildydami paraišką nepamirškite pasinaudoti paskolos skaičiuokle – įrankiu, padėsiančiu sužinoti preliminarią vidutinę mėnesio įmoką. Taip galėsite įsitikinti, jog esate pajėgus norimą sumą grąžinti.

Norėdami pasinaudoti trumpalaikiu kreditu atlikite šiuos veiksmus:

  1. Užpildykite paraišką TF Bank tinklalapyje.
  2. Patvirtinkite savo tapatybę. Tai galima padaryti trim būdais: naudojantis mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba atliekant 0,01 Eur bankinį pavedimą. Pinigus gausite greičiau pasinaudoję mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle.
  3. Per valandą sulaukę atsakymo, pasirašykite sutartį. Tai galima padaryti elektroniniu būdu, pasinaudojus „Smart-ID“ arba mobiliuoju parašu, arba fiziškai, kuomet sutartį jums atveš DPD kurjeris.
  4. Tą pačią arba kitą darbo dieną naudokitės gautais pinigais.

Trumpalaikės paskolos telefonu

Nors paskolų bankas TF Bank nesuteikia paskolos telefonu, paraišką užpildyti galėsite ir išmaniuoju telefonu, naršyklėje suvedę www. tfbank.lt.  Kilus papildomiems klausimams, susisiekti su mumis galite telefono numeriu 1899 arba el. paštu info@tfbank.lt.

Kodėl verta rinktis TF Bank vartojimo paskolą (kreditą)?

 

  • Vartojimo paskolą  galite panaudoti įvairioms reikmėms: buitinių prekių įsigyjimui, vestuvėms, atostogoms ar didesniems pirkiniams.
  • Paskolos (kredito) gavimo procesas ypač lengvas ir greitas.
  • Vartojimo paskolą gausite ypač greitai - per 1 d.d.

  • Niekur vykti nereikės - sutartį sudarysite ir pasirašysite internetu.

  • Galimybė paskolą grąžinti anksčiau be papildomų mokesčių.

  • Galimybė pasinaudoti mėnesio trukmės kredito atostogomis kartą per sutarties laikotarpį.

 

Noriu gauti paskolą

Vartojimo paskolos privalumai

Dažniausiai užduodami klausimai apie vartojimo paskolą

Paskolą galite gauti, užpildę paraišką, kurią rasite čia.
Prisijunkite, suveskite savo duomenis ir norimą paskolos sumą, Jums iškart bus pateiktas banko pasiūymas su detaliomis sąlygomis. Pasirašykite sutartį, ir dar tą pačią dieną gaukite automobilio paskolą. Jums nereikės vykti į banką – viskas vyksta internetu. Tai taip parasta!

Sutartį dėl TF Bank paskolos galite pasirašyti vienu iš Jums patogių būdu:
- Mobiliuoju parašu.
- Smart - ID programėle.
Taip pat kredito sutartį galime nemokamai atsiųsti bet kokiu Jūsų nurodytu adresu per DPD kurjerių tarnybą, iš anksto susitarus dėl Jums patogaus vizito laiko.

Pasirašius sutartį iki 14:00 valandos ir jei nereikalingi papildomi dokumentai, pinigai Jūsų sąskaitą pasieks tą pačią dieną, pasirašius po 14:00 val. – pinigus gausite kitą darbo dieną.

Daugiau straipsnių apie paskolas