2021.09.22

Automobilio paskolos skaičiuoklė

Kaip naudotis automobilio paskolos skaičiuokle?

Naujas šeimos automobilis gali sukelti nemažą galvos skausmą. Jau vien sunku išsirinkti patį automobilį, o kaip dar nuspręsti, kokiu būdu už jį atsiskaityti? Į visus klausimus atsakome žemiau.

Automobilio pirkimas: geriau lizingas ar paskola?

Nusprendę įsigyti automobilį, pirkėjai dažnai susiduria su esminiu klausimu – pirkti naudojantis lizingu ar paskola.

Nors lizingas dažniausiai siūlo mažesnes palūkanas, vartojimo paskola vis dar yra dažnesnis pasirinkimas dėl vienos priežasties – pradinio įnašo. Perkant automobilį lizingu, pradinis įnašas dažniausiai sudaro bent 10 proc. visos automobilio sumos. Tuo tarpu automobilį perkant su vartojimo paskola jokio pradinio įnašo nereikia.

Pirkimas lizingu dažniausiai reiškia ir tai, jog automobilį yra būtina drausti KASKO draudimu, o tai signalizuoja ir daugiau išlaidų. Įsigiję automobilį su paskola, jo savininku taptumėte iškart. Tuo tarpu automobilį perkant lizingu, tektų kiek palūkėti: oficialiu automobilio savininku taptumėte tik sumokėję visas įmokas. TF Bank taip pat suteikia galimybę refinansuoti automobilio įkeitimą kitai finansų bendrovei, kuri nėra bankas. Beje, naudojantis vartojimo paskola galima įsigyti ne tik automobilį: ši paskola gali padengti ir kitas auto- bei moto- transporto priemones. 

Automobilio paskolos skaičiuoklė internete: kaip naudotis?

Automobilio paskolos skaičiuoklė – lengvas būdas pasitikrinti, kokią mėnesinę įmoką turėtumėte mokėti įsigiję savo norimą automobilį.

Pirmiausia išsirinkite norimą automobilį ir apsvarstykite, per kiek laiko norėtumėte grąžinti visą pasiskolintą sumą. Paskolų bankui nebūtina pateikti jokių pirkimą įrodančių sąskaitų ar mokėjimo kopijų.

Norėdami sužinoti preliminarias mėnesines įmokas, TF Bank tinklapio viršuje pasirinkite puslapį „Paskola automobiliui“. Dešinėje esančiame slankmatyje nustatykite norimą paskolos sumą bei terminą. Ryškiame langelyje žemiau netrukus pamatysite ir savo preliminarią mėnesio įmoką bei paskolos sąlygas. Svarbu nepamiršti, jog langelyje matoma tik preliminari suma – tikslią sumą sužinosite užpildę paraišką. Tai galite padaryti paspaudę mygtuką „Gauti paskolą“.

Gaukite patikimą paskolą automobiliui

TF Bank ­– patikimas partneris, ieškantiems įsigyti automobilį su paskola. Internete užpildykite paraišką kreditui, o mes pasistengsime, jog atsakymą dėl jos gavimo gautumėte per 1 darbo dieną. Jau kitą darbo dieną tiksliai žinosite, koks kreditas jums gali būti suteikiamas ir kokią mėnesio įmoką tektų mokėti.