2021.11.14

Informacija kaip gauti paskolą

Kaip gauti paskolą?

Vartojimo paskola – tai greitas ir patogus būdas, padedantis įgyvendinti senus planus arba neplanuotai užgriuvusius netikėtumus. Su TF Bank sutartį vartojimo paskolai gauti sudaryti galėsite nuotoliniu būdu, o pinigus be didelio vargo gausite dar tą pačią arba kitą darbo dieną.

Greitos paskolos viskam: būstui, automobiliui, studijoms

Vartojimo paskolą galima panaudoti įvairiausioms reikmėms. Viena populiariausių vartojimo paskolos naudojimo paskirčių – būstui atnaujinti. Greita paskola gali būti naudojama nekilnojamojo turto įrengimui, rekonstrukcijai, remontui, buitinės technikos atnaujinimui. Artėjant žiemos sezonui, vartojimo kreditas dažnai naudojamas šildymo sistemai atnaujinti arba namui apšiltinti.

Kita ne ką mažiau populiari vartojimo paskolos priežastis – automobilis. Greitai gaunama auto paskola gali būti panaudota naujam automobiliui įsigyti arba senajam suremontuoti. Paskolas populiaru investuoti ir į studijas arba verslo kūrimą. Studijoms skirta paskola gali padengti ne tik studijų krepšelio kainą, bet ir gyvenamąsias išlaidas. 

Kaip sužinoti, ar galiu gauti paskolą?

Norint gauti TF Bank vartojimo paskolą, pirmiausia būtina atitikti minimalius kriterijus:

  • gavėjas turi būti ne jaunesnis nei 22 metų amžiaus,
  • gavėjas turi gauti oficialias nuolatines pajamas ir turėti ne mažesnį nei 4 mėnesių darbo stažą.

Be minimalių kriterijų, paskolos suteikimas taip pat priklauso ir nuo daugybės kitų kintamųjų: pajamų, šeimyninės padėties, įsipareigojimų, kredito istorijos ir kt. Tikslų atsakymą į klausimą, ar galite gauti paskolą, visada sužinosite užpildę paraišką paskolai. 

Kaip gauti paskolą?

Šiais laikais pateikti paraišką vartojimo paskolai galima vos kelių mygtukų paspaudimu. Pirmiausia, TF Bank tinklalapyje pasirinkite, kuris paskolos tipas jus domina. Dešinėje puslapio pusėje esančioje skaičiuoklėje slankmačiu pažymėkite, kokia paskolos suma ir jos terminas jums reikalingi. Pasitikrinkite, ar jus tenkintų tokios paskolos mėnesio įmoka, jeigu taip, tuomet spustelkite mygtuką „Gauti paskolą“.

Kitame žingsnyje paprašysime suvesti savo asmeninius duomenis ir patvirtinti savo tapatybę. Tai galima padaryti keliais būdais: mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba elektronine bankininkyste, atliekant 0,01 Eur pavedimą. Tapatybę geriausia tvirtinti „Smart-ID“ programėle arba mobiliuoju parašu – taip paraišką išanalizuosime ir atsakymą pateiksime greičiau. Savo tapatybę patvirtinant pavedimu, paraiškos vertinimas gali trukti kiek ilgiau.

Priklausomai nuo to, kuriuo paros metu pildėte paraišką ir kokiu būdu patvirtinote savo tapatybę, gauti paskolą įmanoma dar tą pačią arba kitą darbo dieną. Atitikus TF Bank reikalavimus, atsakymo sulauksite el. paštu arba telefonu. Sąlygoms tikus,  kredito sutartį pasirašyti galėsite internetu (pasinaudoję „Smart-ID“ programėle ar mobiliuoju parašu) arba fiziniu būdu (sutartį jums išsiųsime per DPD kurjerių tarnybą).

Turite papildomų klausimų? Kreipkitės į mus el. paštu  info@tfbank.lt arba telefonu 1899. Asmeninę konsultaciją suteiksime ir į visus klausimus atsakysime be jokio papildomo mokesčio.