2019.02.21

Informaciją apie lengvą paskolą

Ką vadiname lengva paskola?

Lengva paskola skamba kaip paprastas būdas pagerinti savo kasdienybę, tačiau kas iš tikrųjų slepiasi po šia sąvoka? Ar įmanoma lengvai pasiskolinti Lietuvoje?

Kas yra lengva paskola?

Lengva paskola – tai tokia paskola, kuri ilgainiui netampa finansine našta. Nors finansinės naštos sąvoka yra gana individuali, Lietuvos banko reglamentai nurodo, jog jokie besiskolinančiojo ir jo šeimos narių finansiniai įsipareigojimai negali sudaryti daugiau nei 40 proc. gaunamų pajamų (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir kredito tikslo, ši suma gali būti ir mažesnė – iki 20 proc. gaunamų pajamų).

Įsivertinti, ar pasiskolinta suma ilgainiui netaps finansine našta, rekomenduojame dar prieš skolinimąsi. Pirmiausia nuspręskite, kokio dydžio vartojimo kreditas jums yra reikalingas. Antra, įvertinkite, kokia mėnesio įmoka jūsų lauktų, pasiskolinus tokią sumą. Tai padaryti galite tfbank.lt tinklalapyje, pasinaudoję paskolos skaičiuokle.

Ne ką mažiau svarbus ir lengvumas skolinantis – t.y. patrauklios ir paprastos paskolos teikimo sąlygos. Žinoma, šis rodiklis yra neatsiejamas nuo finansinės naštos lūkesčių. Kuo pasiskolinama suma yra mažesnė ir sukelianti mažiau finansinės naštos, tuo mažesni reikalavimai grąžinimui yra taikomi. Nors galimybė užpildyti paraišką paskolai TF Bank yra suteikiama visiems vyresniems nei 18 metų Lietuvos gyventojams, kiekvienas atvejis priklauso nuo individualių rodiklių: pajamų, jų tvarumo, amžiaus, šeimyninės padėties, kitų turimų įsipareigojimų.

Žinoma, yra ir kitų būdų pasiskolinti. Lizingas – vienas jų. Visgi vartojimo paskolos dažniausiai yra patrauklesnės dėl savo lankstumo. Pasinaudojus vartojimo kreditu, jums nereikia pagrįsti savo išlaidų, rinkti sąskaitų faktūrų ar pirkimo kvitų, o pinigus galite panaudoti visiems gyvenimo atvejams.

Lengva paskola internetu

Šiais laikais norint pasinaudoti paskola, nereikia niekur eiti ar važiuoti – užtenka turėti interneto ryšį ir paraišką paskolai užpildyti internetu.

Paskolą paraiškai užpildyti galite tfbank.lt. Pradėkite nuo paskolos tipo pasirinkimo – jį pasirinkite tinklalapio viršuje. Pasirinktame puslapyje esančioje skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą ir grąžinimo terminą. Jeigu žemiau nurodyta preliminari įmoka jums atrodo tinkama, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. Tuomet galėsite prisijungti arba tęsti neprisijungę. Tolimesnėje anketoje paprašysime suvesti asmeninius bei kontaktinius duomenis – ši informacija mums padės įvertinti jūsų galimybes skolintis.

Užpildžius duomenis bei patvirtinus, jog sutinkate su tinklalapio ir skolinimosi politika, beliks patvirtinti savo tapatybę. Tai padaryti galite pasinaudoję mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba atlikę 1 cento bankinį pavedimą. Priklausomai nuo to, kokį tapatybės tvirtinimo būdą pasirinkote, priklausys ir TF Bank atsakymo greitis. Jeigu tapatybę tvirtinote „Smart-ID“ programėle arba mobiliuoju parašu, apie skolinimosi sąlygas galėsite sužinoti netrukus (nebent prireiks papildomų duomenų), tuo tarpu patvirtinus tapatybę 1 cento pavedimu, atsakymo teks palaukti el. paštu arba telefonu.

Tikus skolinimosi sąlygoms, tereiks pasirašyti sutartį. Tai galima padaryti fiziniu būdu (sutartį atveš DPD kurjeris) arba elektroniniu būdu (mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle). Pinigai jus pasieks dar tą pačią arba kitą darbo dieną.

Lengva paskola telefonu

TF Bank šiuo metu nesuteikia galimybės skolintis telefonu. Visgi telefono skambutis gali būti puiki pagalba norint užpildyti internetinę paraišką. Susisiekite su mūsų konsultantais telefono numeriu 1899 (arba +37052142310 skambinant iš užsienio) ir jie atsakys į visus jums rūpimus klausimus bei suteiks reikalingą pagalbą paraišką pildant internetu.

Greita paskola     

Skolintis su TF Bank – paprasta ir greita. Paraišką greitai paskolai internete užpildyti galite bet kuriuo sau patogiu metu nuo 7 valandos ryto iki 22 valandos vakaro. Visgi reikėtų nepamiršti, jog sutartys pasirašomos ir pinigai skolinami tik banko darbo metu: nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 9 iki 19 valandos. Pasirašius sutartį iki 16 valandos, pinigai jūsų sąskaitą pasieks tą pačią darbo dieną. Pasirašius sutartį po 14 valandos, pinigus į savo sąskaitą gausite kitą darbo dieną.