2019.01.07

Nauji kreditai internetu

Nauji kreditai internetu

Apsipirkimas internetu šiais laikais jau nieko nebestebina – čia įsigyjame viską nuo maisto prekių iki lėktuvų bilietų artimiausioms atostogoms. Ne išimtis ir vartojimo paskolos bei kreditai: internetas šiuo metu yra populiariausias būdas norint pasiskolinti.

Ilgalaikiai, trumpalaikiai kreditai internetu 

Vartojimo paskola – paprastas ir patogus būdas pasiskolinti, prireikus papildomų pajamų. 

Šiuo būdu pasiskolinti pinigai gali būti panaudojami įvairiausioms reikmėms. Vienas populiariausių pinigų panaudojimo būdų – namo ar buto atnaujinimas. Nauji kreditai gali būti skiriami būsto kapitaliniam ar kosmetiniam remontui, šildymo sistemų atnaujinimui. Ne ką mažiau populiaru šiuos pinigus panaudoti automobilio įsigijimui, remontui, naujų aksesuarų pirkimui. Vartojimo paskolos pinigus taip pat galima panaudoti ir malonumams – asmeninių švenčių rengimui, atostogoms, naujiems mokslams ar kursams.

Pagal tai, kokiam laikotarpiui skolinami pinigai, kreditai yra skirstomi į ilgalaikius ir trumpalaikius. Jau įprasta, jog trumpalaikiai kreditai – tai dažniausiai greitam vartojimui skirti pinigai, grąžinami per vienerių metų laikotarpį ar greičiau. Tuo tarpu ilgalaikiai – tai tokie vartojamieji kreditai, kurių grąžinimo terminas svyruoja nuo vienerių iki aštuonerių metų.

Nors dažnai visas populiariausias paslaugas galima įsigyti ir pasinaudojus lizingu, vartojimo paskola yra pranašesnė dėl kelių priežasčių. Kol lizingas leidžia įsigyti tik vieną konkretų sutartyje nurodytą daiktą, vartojimo paskola nereikalauja rinkti sąskaitų faktūrų, pirkimo kvitų ar kitaip pagrįsti paskolos išlaidų. Rinkitės tokias prekes ir paslaugas, kurios jums patinka – nesvarbu, ar tai būtų brangiausi, ar pigiausi produktai. 

Kreditai internetu 

Lengviausias būdas pasinaudoti vartojimo paskola arba kreditu – internetu. Čia paraišką paskolai gauti galite užpildyti sau patogiu metu nuo 7 valandos ryto iki 22 valandos vakaro.

TF Bank paskolos suteikiamos visiems, atitinkantiems banko numatytus kriterijus. Pirmiausia, norint užpildyti paraišką paskolai, reikia atitikti pirminius reikalavimus – būti ne jaunesniu nei 18 metų Lietuvos gyventoju, turinčiu bent 4 mėnesių darbo stažą ir nuolatines oficialias pajamas Lietuvoje. Užpildžius paraišką svarstomi ir visi likę kriterijai – pajamos, jų tvarumas, besiskolinančio amžius, šeimyninė padėtis, turimi įsipareigojimai ir kiti rodikliai. Paskolomis taip pat gali pasinaudoti ir pagal individualios veiklos pažymėjimą ar verslo liudijimą dirbantys asmenys. Šiems asmenims teks pateikti nefiltruotą pastarųjų 6 mėnesių banko sąskaitos išrašą, individualios veiklos pažymą arba pastarųjų 6 mėnesių verslo liudijimus bei ankstesnių metų deklaraciją.

Paraišką užpildyti galite tinklalapyje tfbank.lt. Pirmiausia, viršutiniame tinklalapio meniu pasirinkite norimą paskolos tipą. Tuomet jos puslapyje esančioje skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Jeigu žemiau pasirodžiusi preliminari mėnesio įmoka jums atrodo tinkama (priklausomai nuo šeimyninės padėties ir skolinimosi tikslo, ji neturėtų būti didesnė nei 20 arba 40 proc. jūsų gaunamų mėnesio pajamų po visų likusių įsipareigojimų apmokėjimo), spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. 

Naujame puslapyje paprašysime prisijungti arba tęsti neprisijungus. Tolimesniame lange suveskite savo asmeninius ir kontaktinius duomenis, patvirtinkite, jog sutinkate su sąlygomis ir taisyklėmis. Tuomet beliks patvirtinti savo tapatybę – tai padaryti galite pasinaudoję mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba atlikę 1 cento bankinį pavedimą. Patvirtinus tapatybę, apie paskolos suteikimo sąlygas sužinosite iškart arba būsite informuoti paraiškoje nurodytais kontaktais. Jeigu suteikiamos paskolos sąlygos jus tenkins, beliks pasirašyti sutartį. Sutartis gali būti pasirašoma fiziniu būdu (sutartį pristatys DPD kurjeris) arba el. būdu (mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle).

Nors paraišką paskolai gauti galima užpildyti sau patogiu metu nuo 7 valandos ryto iki 22 valandos vakaro, septynias dienas per savaitę, svarbu atkreipti dėmesį, jog pinigus gausite ir sutartį pasirašyti galėsite tik paskolų banko veikimo metu – darbo dienomis, nuo 9 iki 19 valandos.