2019.04.24

Paskola nuo 500 Eur

Paskola nuo 500 eurų: ką svarbu žinoti?

Gyvenime būna visko ir mes tai puikiai suprantame. Kad ir kas benutiktų, pasiskolinti visuomet galite iš internetinio paskolų banko TF Bank. Čia jūsų laukia vartojimo kreditai nuo 500 iki 20 000 eurų, kuriuos grąžinti galite nuo 1 iki 8 metų. Greitas paskolos išmokėjimas ir patogus paraiškos pildymas – tai tik keli privalumai, kuriuos siūlo TF Bank.

Kur galima panaudoti paskolą nuo 500 eurų?

Didžiausias vartojimo paskolos privalumas – jums nebūtina pagrįsti savo išlaidų. Mes neprašome rinkti pirkimo kvitų ar sąskaitų faktūrų, todėl šie pinigai gali būti panaudoti įvairiausiais būdais.

Vartojimo kreditai nuo 500 eurų dažniausiai naudojami kelioms populiariausioms reikmėms:

  • Būstui. Už šiuos pinigus atliekamas kosmetinis remontas, įsigyjami baldai ar nauja buitinė technika.
  • Automobiliui. Paskolą galima panaudoti turimo automobilio remontui, naujo padangų komplekto įsigijimui ar tiesiog naujam automobiliui.
  • Studijoms. Vartojimo kreditas – paprastas būdas padengti pirmųjų studijų metų išlaidas ar studijų įmokas.
  • Medicinos paslaugoms. Vartojimo kreditu ne ką mažiau populiaru padengti odontologo paslaugas, jį skirti reabilitacijai ar tyrimams.
  • Atostogoms ar šventėms. Organizuojate vestuves, bet pritrūkote šiek tiek lėšų? Pasiskolinkite ir įgyvendinkite visus savo norus iškart.

Nors didžiąją dalį aukščiau minimų paslaugų galima įsigyti ir naudojantis lizingo paslaugomis, greitas vartojimo kreditas turi vieną pranašumą: kitaip nei lizingas, vartojimo paskola nereikalauja jokio pradinio įnašo ar užstato. Vilioja ir tai, jog kartą per visą skolinimosi laikotarpį galima pasinaudoti kredito atostogomis: be jokio pagrindimo atidėti vieno mėnesio įmoką. Apie tai tereikia banką informuoti iš anksto el. paštu.

Greitos paskolos 

Vartojimo paskola suteikiama Lietuvos gyventojams, turintiems nuolatines oficialias pajamas bent pastaruosius 4 mėnesius ir atitinkantiems kitus paskolų banko keliamus reikalavimus. Paraišką paskolai gali teikti ir dirbantieji pagal individualios veiklos pažymėjimą ar verslo liudijimą, taip pat valstybės tarnautojai.

Pagrindinis paskolos suteikimo rodiklis – gaunamos pajamos ir jų tvarumas. Svarbiausia, jog norima pasiskolinti suma nebūtų didesnė nei 40 % visų gaunamų pajamų, atmetus likusius finansinius įsipareigojimus – kitas paskolas bei lizingo įmokas. Be pajamų dydžio ir tvarumo atsižvelgiama ir į kitus rodiklius: amžių, gyvenamąją vietą, šeimyninę padėtį bei kreditingumą.

Paskolos nuo 500 eurų internetu arba telefonu

Lengviausias būdas pasinaudoti vartojimo paskola – užpildyti paraišką internetu. Tai padaryti galite tfbank.lt tinklalapyje. Pasirinkę norimą paskolos tipą, skaičiuoklėje nustatykite paskolos sumą bei grąžinimo terminą, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. Prisijunkite vienu iš siūlomų būdų arba tęskite neprisijungę. Naujame lange paprašysime suvesti savo asmens duomenis  – tai mums padės greičiau įvertinti jūsų kreditingumą ir pajėgumą grąžinti paskolą.

Suvedus asmens duomenis, beliks patvirtinti savo tapatybę. Tai galite padaryti trimis būdais. Atsakymo sulauksite greičiau, jeigu tapatybę patvirtinsite „Smart-ID“ programėle ar mobiliuoju parašu, tačiau tai taip pat galima padaryti ir atlikus 1 cento bankinį pavedimą. Priklausomai nuo to, kada užpildėte paraišką, atsakymo į savo užklausą sulauksite tą pačią arba kitą darbo dieną. Jeigu siūlomos sąlygos tiks, beliks pasirašyti sutartį. Tai galėsite padaryti fiziniu arba elektroniniu būdu: mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba DPD kurjeriui sutartį jums pristačius namų arba darbovietės adresu. Pasirašius sutartį, pinigai jūsų sąskaitą pasieks tą pačią arba kitą darbo dieną.

Nors TF Bank šiuo metu nesuteikia galimybės pasiskolinti telefonu, paskambinus numeriu 1899 mes mielai atsakysime į visus jums rūpimus klausimus bei padėsime užpildyti paraišką internetinėje svetainėje.