2020.02.20

Paskola privatiems asmenims

Paskola privatiems klientams: sąlygos ir galimybės

Nusprendus pasinaudoti greita vartojimo paskola, gali kilti daugybė klausimų. Kad palengvintume jūsų sprendimą, paruošėme trumpą atmintinę apie TF Bank keliamas sąlygas ir paskolos gavimo tvarką.

Paskolų privatiems klientams sąlygos

TF Bank galite pasinaudoti vartojimo paskola, labiausiai atitinkančia jūsų lūkesčius. Priklausomai nuo paskolos panaudojimo būdo, TF Bank galite rinktis sumą nuo 500 iki 20 000 Eur ir pageidaujamą grąžinimo laikotarpį, kuris trunka nuo 12 iki 96 mėnesių.

TF Bank suteikiamoms paskoloms taikomos rinkoje konkurencingos mažos palūkanos bei patrauklūs administravimo mokesčiai. Patogu ir tai, jog bet kuriuo paskolos grąžinimo metu kiekvienas privatus klientas gali pasinaudoti nemokama sutarties pakeitimo paslauga. 

Paskolos nereikėtų painioti su lizingu: paskola suteikiami pinigai gali būti panaudoti įvairiausioms jūsų reikmėms, kai tuo tarpu lizingas leidžia įsigyti tik konkretų daiktą, kuriam dažnai reikalingas pradinis įnašas. Suteikiama vartojimo paskola nėra hipotekinė – jai nereikalingas užstatas.

Paskolų privatiems klientams tvarka

Norintys pateikti paraišką paskolai būtina atitikti TF Bank pirminius paskolos gavėjui keliamus reikalavimus:

  • Būti ne jaunesniu nei 18 metų amžiaus Lietuvos gyventoju,
  • Turėti mažiausiai 4 mėnesių darbo stažą, kurio metu gaunamos oficialios pajamos.

Atitikus reikalavimus, paraišką kreditui galima pateikti internetu, tfbank.lt. Pasirinkite norimą paskolos tipą, dešinėje puslapio pusėje esančiame slankmatyje nustatykite norimą paskolos sumą bei terminą. Jeigu žemiau pasirodžiusi preliminari mėnesio įmoka jums atrodo tinkama, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. Naujame lange pasirinkite registraciją be prisijungimo arba prisijunkite su „Smart-ID“ programėle ar mobiliuoju parašu. Tuomet paprašysime suvesti savo asmeninius duomenis. Užpildę visus laukelius ir susipažinę su paskolos gavimo taisyklėmis, patvirtinkite savo tapatybę. Tai padaryti galite atlikę 1 cento bankinį pavedimą į mūsų sąskaitą arba pasinaudoję programėle „Smart-ID“ ar mobiliuoju parašu. Jeigu mums pakaks jūsų užpildytų duomenų, pasirinkę m. parašo arba „Smart-ID“ tapatybės tvirtinimo būdą, atsakymą dėl paskolos pamatysite iškart. Kitu atveju dėl sutarties su jumis susisieksime telefonu arba el. paštu. 

Jeigu sutarties sąlygos jus tenkins, sutartį pasirašyti galėsite internetu arba fiziniu būdu (sutartį pasirinktu adresu atveš DPD kurjeris). Pasirašius sutartį, kreditas jūsų sąskaitą pasieks tą pačią arba kitą darbo dieną. Kilus bet kokiems su paskola susijusiems klausimams, juos užduoti galite telefonu 1899.

Kodėl verta rinktis TF Bank?

TF Bank – tai internetinis paskolų bankas, jau daugiau nei 30 metų veikiantis Skandinavijos regione. TF Bank įmonė savo veiklą pradėjo Švedijoje, tačiau šiandien mūsų paslaugomis pasinaudoti galite bent dešimtyje Europos valstybių. Mūsų tikslas – atsakingas skolinimas, todėl siūlome ne tik mažą kainą, bet ir padedame nuspręsti, ar pagal jūsų pajamas pavyks sklandžiai grąžinti pasiskolintą sumą.