2019.10.24

Paskola telefonu

Ką turėtumėte žinoti apie paskolas telefonu?

Norint pasinaudoti vartojimo, automobilio ar bet kuria kitos paskirties paskola, nebereikia niekur eiti. Užtenka turėti internetinį ryšį kompiuteryje arba mobiliajame telefone ir paskolą galite gauti dar tą pačią darbo dieną.

Paskolų gavimo būdai: internetu, telefonu arba fiziniu būdu

Šiais laikais populiariausias paskolos gavimo būdas – užpildžius internetinę paraišką paskolos teikėjo tinklalapyje. Šis būdas labai greitai pakeitė anksčiau populiarų fizinį paskolos gavimo būdą dėl savo patogumo. Užtenka turėti kompiuterį arba mobilųjį įrenginį su interneto ryšiu bei prisijungimą prie elektroninės bankininkystės, programėlę „Smart-ID“ arba mobilųjį parašą. Svarbu ir tai, jog internetu paskolą galima gauti itin greitai. Pavyzdžiui, TF Bank tinklalapyje užpildžius paraišką darbo dieną ir pasirašius sutartį tarp 9:00 ir 19:00 valandos, kreditas jūsų sąskaitą pasieks dar tą pačią arba kitą darbo dieną. Galiausiai, šis būdas yra itin saugus ir konfidencialus: tik jūs pats patvirtinate savo tapatybę, naudodamiesi internetinės bankininkystės, „Smart ID“ arba mobiliojo parašo paslaugomis.

Dalis paskolų teikėjų bei kreditorių suteikia galimybę paskola pasinaudoti telefonu. Visgi norint gauti kredito pinigus, vien tik telefoninio skambučio nepakanka. Paraišką pateikus telefonu, bet kuriuo atveju teks patvirtinti savo tapatybę, naudojantis el. bankininkystės, „Smart-ID“ programėle ar mobiliuoju parašu. Tik tuomet pradedama svarstyti telefonu pateikta paraiška. Šiuo būdu dažniausiai nesuteikiama hipotekinė paskola: galima pasinaudoti tik tokia paskola, kuriai nereikia užstato.

Kiti šių paslaugų teikėjai paskola taip pat siūlo pasinaudoti kredito teikėjų fizinėse išdavimo vietose arba partnerių prekybos vietose. Visgi šis būdas yra ilgiausiai trunkantis ir mažiausiai patogus: norint pasinaudoti kreditu, teks keliauti į fizinę prekybos vietą bei pildyti dokumentus, o tai trunka žymiai ilgiau.

Kodėl verta imti paskolas telefonu?

Paskolos suteikimas telefonu – populiarus būdas tarp žmonių, rečiau besinaudojančių kompiuteriu, pavyzdžiui, vyresnio amžiaus gyventojų. Dažniausiai šiam būdui taikomos tokios pačios sąlygos, kaip ir internetu teikiamiems kreditams: sutartis yra pristatoma naudojantis kurjerių paslaugomis, o pinigų suma išmokama per dvi darbo dienas.

Nors TF Bank nesuteikia galimybės pasinaudoti paskola telefonu, telefoninis pokalbis gali padėti paskolos paraišką greitai ir patikimai užpildyti internetu. Paskambinkite numeriu 1899 (arba +37052142310, jeigu skambinate iš užsienio) ir mūsų konsultantai jums padės įgyvendinti visus reikalingus žingsnius.

Ar greiti kreditai telefonu patikimi?

Saugumas – kone dažniausiai kylantis klausimas, norint pateikti paraišką paskolai telefonu. Nors šiais laikais neabejojama jų saugumu, telefonu išduodami kreditai anksčiau buvo siejami su telefoniniais sukčiais. Norint pasinaudoti telefonu suteikiamu kreditu, svarbu žinoti, jog paskolos teikėjai niekada neprašys padiktuoti jūsų banko prisijungimo duomenų. Tapatybę patvirtinti teks patiems, naudojantis el. bankininkystės, programėlės „Smart-ID“ ar mobiliojo parašo paslaugomis.

Dėl galimo sukčiavimo ir duomenų dalijimosi, internetu suteikiamos paskolos šiais laikais vis dar yra laikomos saugesnėmis: tokiu būdu visus duomenis paraiškai suteiksite be jokio papildomo įsikišimo.

Kaip pasinaudoti saugia paskola?

Norėdami pasinaudoti TF Bank paskola žemomis palūkanomis, paraišką pateikite internetu. Pirmiausia, TF Bank tinklalapyje pasirinkite dominančios paskolos tipą. Dešinėje puslapio pusėje esančioje skaičiuoklėje nustatykite norimą paskolos sumą ir terminą, spauskite mygtuką „Gauti paskolą“. Viršuje pasirinkite prisijungimo būdą, suveskite visus reikalingus duomenis bei spustelkite mygtuką „Tęsti“. Suvedę visus duomenis, patvirtinkite savo tapatybę („SmartID“ programėle, mobiliuoju parašu arba 1 cento bankiniu pavedimu) ir laukite atsakymo apie paskolos gavimą iš TF Bank – apie jį sužinosite el. paštu arba skmabučio metu. Gavus patvirtinimą, beliks pasirašyti sutartį: tai galite padaryti elektroniniu arba fiziniu būdu. Pasirinkus fizinį, sutartį jums atveš DPD kurjeris. Pasirašius sutartį, pinigai jūsų sąskaitą pasieks per 1-2 darbo dienas.