2022.05.22

Būsto remonto paskola

Viskas, ką turėtumėte žinoti apie būsto remonto paskolą

Jau seniai planuojate atnaujinti namus, tačiau niekaip nesutaupote reikalingos pinigų sumos? Užteks laukti – vos per 1–2 darbo dienas jums gali padėti TF Bank paskola būsto remontui.

Kuo ypatinga ši paskola? Kokia suma reikalinga standartiniam butui? Kaip galima panaudoti pasiskolintus pinigus? Atsakymus į visus svarbiausius klausimus sužinokite straipsnyje žemiau.

 

Kas yra būsto remonto paskola ir kokiais tikslais galima ją panaudoti?

 

Būsto remontui skirta paskola – tai dažniausiai tas pats vartojimo kreditas. Tai reiškia, jog pasinaudoti šia greita finansine pagalba yra itin paprasta: šiam paskolos tipui yra nereikalingas užstatas ar kredito panaudojimo pagrindimas. Jums nebūtina kaupti informacijos apie įsigytus pirkinius, rinkti sąskaitų ar pirkimo kvitų.

Dažniausiai būsto atnaujinimo pinigai yra skiriami atlikti kosmetinį ar kapitalinį remontą. Nuo 500 iki 20 000 Eur svyruojančia vartojimo paskola galite pakelti būsto vertę ar tiesiog susikurti jaukesnę aplinką, kurioje gera gyventi. Ekspertai tikina, jog remonto kaina dažniausiai prasideda nuo 70 Eur kvadratiniam metrui. Tai reiškia, jog standartiniam 2–3 kambarių butui suremontuoti gali prireikti 4 000–6 000 Eur sumos. Jeigu įpusėjus darbams pajutote, jog lėšų neužteks, jų pasiskolinti galima papildomai, praėjus mėnesiui nuo pirmos išduotos paskolos.

Ši pinigų suma taip pat gali būti panaudota nedidelio nekilnojamojo turto įsigijimui ar statymui, pavyzdžiui, mažam garažui ar sandėliukui. Taip pat populiaru greitojo kredito pinigus skirti buitinės technikos įsigijimui, namo apšiltinimo sistemos atnaujinimui. Vartojimui skirta paskola dažniausiai yra patogesnis ir greitesnis sprendimas nei lizingas: jai nereikia pradinio įnašo, o pinigus galima panaudoti įvairioms reikmėms, ne tik konkrečiam daiktui įsigyti.

 

Kada verta konsultuotis dėl būsto paskolos?

 

Jeigu tik turite klausimų, konsultuotis verta visada. Profesionalūs konsultantai gali ne tik padėti įvertinti, kokia paskolos suma jums reikalinga, bet ir padėti nustatyti, ar būsite pajėgūs šiuos pinigus grąžinti per pageidaujamą laikotarpį. Svarbiausia pernelyg savęs neapsunkinti: netinkamas finansinių įsipareigojimų vykdymas gali turėti neigiamos įtakos jūsų kredito istorijai  ar pabranginti vėliau norimas pasiimti paskolas.

 

Konsultacija dėl būsto paskolos internetu arba telefonu

 

Norint daugiau sužinoti apie galimybę pasinaudoti būsto remontui skirtu kreditu, nebūtina žengti kojos iš namų. Daugiau apie šį paskolos tipą sužinoti galite tfbank.lt internetinėje svetainėje arba susisiekę su TF Bank konsultantais telefonu 1899 (arba +37052142310, jei skambinsite iš užsienio). Konsultacija gali būti suteikta kiekvieną darbo dieną, nuo 9 iki 19 valandos.

Nusprendus pasinaudoti būsto atnaujinimui skirtu kreditu, paraišką šiems pinigams gauti galite užpildyti internetu. TF Bank internetinėje svetainėje pasirinkite puslapį „Paskola remontui“ ir skaičiuoklėje dešinėje nustatykite norimą pinigų sumą bei grąžinimo laikotarpį. Laukelyje žemiau iškart pamatysite preliminarią suteikiamos paskolos mėnesio įmoką. Šis rodiklis gali padėti apsispręsti, ar būsite pajėgūs mokėti reikalingą pinigų sumą. Jeigu sąlygos tinkamos, spustelkite mygtuką „Gauti paskolą“.

Paraišką pildyti galima prisijungus mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle arba tęsiant neprisijungus. Paspaudę mygtuką „Tęsti“ bet kuriuo atveju turėsite užpildyti visus paskolos išdavimui reikalingus asmeninius duomenis: vardą, pavardę, asmens kodą, šeimyninę padėtį, kontaktinius duomenis, pajamas ir finansinius įsipareigojimus. Visi šie duomenys mums padės įvertinti, ar esate pajėgūs grąžinti norimą pinigų sumą.

Užpildžius duomenis, beliks patvirtinti savo tapatybę. Tai galima padaryti pasinaudojus mobiliuoju parašu, „Smart-ID“ programėle ar elektronine bankininkyste, atliekant 1 ct pavedimą į nurodytą sąskaitą. Turėkite omenyje, jog tapatybę patvirtinus mobiliuoju parašu arba „Smart-ID“ programėle, atsakymo sulauksite greičiau.

Jeigu tapatybę tvirtinote „Smart-ID“ arba mobiliuoju parašu ir mums nereiks papildomų patikslinimų dėl jūsų užpildytų duomenų, mūsų pasiūlymą paskolai pamatysite iškart. Jeigu atlikote bankinį vieno cento pavedimą, apie suteikiamą paskolą ir grąžinimo sąlygas jus informuosime el. paštu arba telefonu. Sutartį su TF Bank galėsite pasirašyti elektroniniu būdu (tais pačiais būdais, kaip ir tvirtinant tapatybę) arba fiziniu būdu – sutartį į jūsų darbovietę arba namus pristatys DPD kurjeris. Pasirašius sutartį, pinigai yra išmokami tą pačią arba kitą darbo dieną.

Kilus papildomiems klausimams, mes mielai į juos atsakysime. Į visus klausimus atsakome darbo dienomis tarp 9 ir 19 valandos, el. paštu info@tfbank.lt bei telefonu 1899.

Kodėl verta rinktis TF Bank paskolą būsto remontui?

 

  • Būsto paskolą gausite ypač greitai – per 1 d.d.
  • Nereikalingas NT įkeitimas ir pradinis įnašas.
  • Nusprendus paskolą grąžinti anksčiau netaikomi papildomi mokesčiai.
  • Galėsite pasiskolinti papildomai remonto metu, įvertinus Jūsų finansavimo galimybes.
  • Pinigus naudokite savo nuožiūra - nereikia atsiskaityti už pirkinius ar darbus.
  • Galėsite pasinaudoti mėnesio trukmės kredito atostogomis kartą per sutarties laikotarpį.

    Noriu gauti paskolą
Remonto paskolos sąlygos

Dažniausiai užduodami klausimai apie būsto remonto paskolą

Paskolą galite gauti, užpildę paraišką, kurią rasite čia.
Prisijunkite, suveskite savo duomenis ir norimą paskolos sumą, Jums iškart bus pateiktas banko pasiūymas su detaliomis sąlygomis. Pasirašykite sutartį, ir dar tą pačią dieną gaukite būsto remonto paskolą. Jums nereikės vykti į banką – viskas vyksta internetu. Tai taip parasta!

Sutartį dėl TF Bank paskolos galite pasirašyti vienu iš Jums patogių būdu:
- Mobiliuoju parašu.
- Smart - ID programėle.
Taip pat kredito sutartį galime nemokamai atsiųsti bet kokiu Jūsų nurodytu adresu per DPD kurjerių tarnybą, iš anksto susitarus dėl Jums patogaus vizito laiko.

Pasirašius sutartį iki 14:00 val. pinigai Jūsų sąskaitą pasieks tą pačią darbo dieną, pasirašius po 14:00 val. – pinigus gausite kitą darbo dieną.

Jei Jūsų mėnesio įmokų mokėjimai atliekami pagal sutarties sąlygas, po 3 mėnesių nuo ankstesnės paskolos išdavimo, galėsite kreiptis dėl naujos paskolos.

Turite daugiau klausimų apie paskolą būsto remontui?